Штампа

Квиз "КОЛИКО ЗНАМ О САОБРАЋАЈУ"

Kviz - slicica1

Секција за безбедност саобраћаја наше школе организује квиз „Колико знам о саобраћају“. У квизу ће учествовати ученици трећег разреда машинске и електро струке.

Пропозиције квиза се налазе у прилогу овог обавештења, а пријава екипа вршиће се у кабинету 18.

За финалисте квиза обезбеђене су пригодне награде које ће бити уручене на приредби поводом Дана школе.

У нади да ћемо се лепо играти, дружити и понешто научити о саобраћају, видимо се.

ПРОПОЗИЦИЈЕ

Штампа

ПОЧЕЛА СА РАДОМ СЕКЦИЈА ЗА БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋАЈА

28534454 2044015205840527 1305259374 n

У циљу едукације ученика и подизања њихове свести о значају безбедности у саобраћају, наставници Жарко Антанасковић, Милош Гроздановић и Душан Станојевић покренули су Секцију за безбедност саобраћаја у нашој школи. Како је познато да је безбедност у саобраћају један од највећих проблема данашњег друштва, препознала се потреба образовања ученика за безбедно учествовање у саобраћају кроз овакву Секцију. Дакле, основни циљ рада Секције је развијање свести о значају безбедности, пре свега код ученика, али и код свих осталих учесника у саобраћају.      

 

Такође, намера Секције је да мотивише и покрене што више друштвених чинилаца у локалној заједници како би се заједнички радило на побољшању безбедности свих, а посебно деце.

 

Чланови Секције, под надзором наставника, планирају и реализују акције у циљу повећавања опште безбедности и заштите најмлађих у саобраћају.