Штампа

Признање за Сару Цветковић

 22.12.2022.

Данас смо приредили пријем за Сару Цветковић, ученицу првог разреда Техничке школе ''Раде Металац'', дугогодишњу такмичарку гимнастичког клуба Дубочица. Њој је, у Скупштини града Лесковца, у организацији Лесковачког савеза спортова додељена спортска награда.

 Sportska nagrada SC

У друштву најбољих спортиста за 2022. годину Сара је добила признање за остваривање запажених резултата. Са готово сваког такмичења враћала се са неком од медаља.

 

Штампа

Литерарни конкурс

Друштво школских библиотекара Србије расписало је VI по реду литерарни конкурс поводом Дана словенске писмености и културе: ,,Лето без бриге, проведи крај књиге“, на тему: ,,Наш школски библиотекар - наш водич кроз чаробни свет књига“.

Конкурс је намењен ученицима основних и средњих школа. У категорији средњих школа, ученици одељења II4, Инес Ђорђевићoсвојила је друго местo, a Богдан Богдановић је похваљен за свој рад.

Literarni konkurs 1

Честитамо награђеним ученицима уз жељу да наставе да пишу и друже се са књигом и постигну још боље резултате.

Тим поводом је Актив школских библиотекара Јабланичког округа позвао награђене ученике 22.11.2022.год у ЦСУ, где је одржан састанак Актива, да прочитају своје радове присутним члановима актива. Са ученицима је била и колегиница Милена Костић, предметни професор српског језика и књижевности, као и Зорица Стојановић, школски библиотекар.