Штампа

„FRECHBAG“ представља своје производе

Ученичка компанија „FrechBag“ наше школе учествоваће на Регионалном такмичењу ученичких компанија југоисточне Србије, које ће бити одржано 11. марта у Нишу.
Ученичка компанија „
FrechBag“ бави се производњом освеживача мушких и женских торби.
fresbeg
- На такмичењу ћемо се представити управо овим производима који су економични, практични, лаки за израду и коришћење и свакако могу бити неизоставна ствар у мушкој и женској торби, казао је главни менаџер компаније Павле Драшковић.

Техничка школа „Раде Маталац“ пружила је материјалну помоћ за набавку материјала за израду освеживача и организовани одлазак на такмичење.

- Свесни смо да ће конкуренција бити јака јер је учешће узело преко 20 ученичких компанија из југоисточне Србије али потрудићемо се да на достојан начин представимо не само нашу компанију и производе већ и школу и град из кога долазимо, јединствени су у ставу чланови тима. Емилија Јовић, Александра Јојић, Милан Миленковић, Тамара Митровић, Тамара Рајковић и Менторке Ученичке компаније FrechBag“ Светлана Марјановић и Маријана Антанасковић задовољне су ентузијазмом и идејом чланова компаније самим тим што се овог пута представљају производима из области мануфактурне производње.

- Ово је четврта ученичка компанија оформљена у Техничкој школи. Надања су да ћемо на такмичењу ако не поновити, а оно бар достићи приближан успех наших колега и ученика школе који су постигли иновацијама као што су аква комп – спој рачунара и акваријума, савремено поштанско сандуче обогаћено индикацијама које доспелу пошту у њему сигнализира светлом инсталирано у неком делу куће и светлеће које преко дана прикупља соларну енергију, а ноћу осветљава место за адресу.

Ученичкој конпанији наше школе желимо пуно успеха на такмичењу.